Barion Pixel

Bemutatkozás – Rólunk

Az Ebatta cukrászda ötlete jó néhány évvel ezelőtt fogant meg. A cukrászda rész eleinte még étteremként működött, majd jött a Kávéház, amikor a kávé mellé péksüteményeket árultunk. Később egyre nagyobb igény volt a helyben készült süteményekre. Bővítettük a házat és megalakult a cukrászműhelyünk, új sütőkkel és hűtőegységekkel. Saját cukrászaink lettek, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy finom friss sütemény költeményekkel kápráztassák el a vásárlóinkat.

Ebatta Cukrászda

Büszkék vagyunk arra, hogy minden tortánk, desszertünk egyedi, kézműves cukrásztermék, mely saját cukrászműhelyünkben a legkiválóbb alapanyagokból készülnek.

Tortáink születésnapra, különleges alkalmakra egyedi igények alapján készülnek.

Kínálatunkban megtalálhatók a “mentes” sütemények, paleo, cukor-, laktóz- és gluténmetes kivitelben.

 

Újdonság – online tortarendelés

Álmodtunk egy merészet, és létrehoztuk online tortarendelő webshopunkat, ahol 36 különböző ízű tortából lehet választani és az otthon kényelméből megrendelni. Lerövidül a várakozási idő, az azonnali bankkártyás fizetéssel még egyszerűbbé válik a rendelés. 

online tortarendelő webshop

Ha még nem találkoztál tortarendelő alkalmazásunkkal, akkor gyere teszteld. Nézd meg kínálatunkat és válassz a 36 féle  alaptortánk közül.

Tortarendelés Érd * Tortarendelés Százhalombatta * Tortarendelés Ercsi * Tortarendelés Tárnok* Tortarendelés Ráckeresztúr