Barion Pixel

Elindult tortarendelő oldalunk!

– Online tortarendelés egyszerűen! –

Régóta dédelgetett álmunk vált valóra idén év elején. Vendéglátóként a karantén időszaka sok mindenre megtanított minket, de leginkább arra, hogy csak akkor tudjuk túlélni a változásokat, tartani meg a munkavállalóinkat, ha kellőképpen rugalmasak vagyunk és tudunk olyan új ötletekkel előállni, ami valóban előre visz és minden félnek elégedettséget okoz.

A lezárásoknak köszönhetően kicsit megtanultunk jobban érvényesülni az online térben. A sok negítív élmény mellett amit a korlátozások okoztak, mégis voltak olyanok akik örültek az új lehetőségeknek. Egyre több vállalkozó kényszeredett rá, hogy gondolkozzon és kitaláljon valami újat, valami megoldást a helyzetre, win-win szituációt. Nagyon sok megvalósítható ötlet, termék született ebből az időszakból.

Mivel az Ebatta étterem korábban is rendelkezett az online rendelés lehetőségével, a cukrász termékeinkkel bővítettük a listát, családi csomagokat hoztunk létre elvitelre – pl. “Maradj otthon” csomag, lehetőséget adva vásárlóinknak, hogy ne maradjanak “süti” nélkül akkor sem, ha nem ülhetnek be a cukrászdánkba.

Sokáig gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk a tortarendelést “onlineosítani”. Az volt a cél, hogy minél kevesebb emberi érintéssel jussunk el oda, hogy otthonról megrendelünk egy tortát. Összeültünk ötletelni, pro és contra mit lehet megvalósítani, felmerült rengeteg kérdés, mi van ha… Próbáltunk minden lehetőséget figyelembe venni. Egy dolog biztos volt, egyszerűsíteni kell és legyen minden egyértelmű, könnyen kezelhető.

Az “online tortarendelő” oldalunkkal az volt a célunk, hogy az egyszerű tortákat – ahol nincsenek extra kívánságok – néhány kattintással meg lehessen rendelni és kifizetni. Az esküvői és szülinapi formatorták megrendelése természetesen továbbra is személyes egyeztetést igényel.

Egy ilyen webshop elkészítése arra is jó, hogy számot vessünk, leltárt készítsünk, milyen termékeink vannak, min lehetne javítani, módosítani… mindenképpen egyfajta fejlődés-fejlesztés saját magunk számára.

Leültünk a  cukrászokkal, végigvettük, hogy milyen tortáink vannak, elkészítettük a termékleírást és a hiányzó fényképeket. Igyekeztünk egységes dizájnt, hátteret adni a fotóknak.

Letisztáztuk melyik tortából hány szeletes verziókat készítünk és hogy milyen extra borításokat , dekorációt lehet kérni (ostyakép, csokicsurgatás, átmenetes szín, stb).

Az online tortarendelő webshopunk motorja a WooCommerce, amely össze van kötve a számlázz.hu rendszerével és a Barion fizetési lehetőséggel. Az integrációnak köszönhetően vásárláskor fizetést követően  azonnal elkészül az elektronikus számla ami a megrendelést követően azonnal megérkezik a vásárló postafiókjába.

Segítség a rendeléshez

Bármennyire népszerű az online vásárlás, mindig vannak akiknek nehezebben megy, az ő bátorításukra készítettünk egy videót, ahol élesben adunk fel egy próbarendelést.

online tortarendelő webshop

Ha még nem találkoztál tortarendelő alkalmazásunkkal, akkor gyere teszteld. Nézd meg kínálatunkat és válassz a 36 féle  alaptortánk közül.

Számunkra fontos a vásárlóink visszajelzése, ezért ha elakadt rendelést látunk, mindig utánakérdezünk, mi lehetett a gond, hogyan tudunk segíteni, a rendszerünket továbbfejleszteni.

Segítsd a munkákat, ha a webshopban bármilyen hibát találsz írj nekünk az ebattacukirendeles@gmail.com címen!

Tortarendelés Érd * Tortarendelés Százhalombatta * Tortarendelés Ercsi * Tortarendelés Tárnok* Tortarendelés Ráckeresztúr