Barion Pixel

Általános Szerződési Feltételek

cukraszda.e-batta.hu webáruházban feladott megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

1. Regisztráció a cukraszda.e-batta.hu webáruházba

Regisztráció során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában egy jóváhagyást kérő regisztráció visszaigazolást kap Megrendelő, ami levélben szereplő linkre kattintva tudja megerősítenie a regisztrációját. Ez a Megrendelő részéről történő jóváhagyás előfeltétele annak, hogy a webáruházban rendelést tudjon leadni a regisztrált adatok szerint. A regisztrált adatok bármikor elérhetőek és módosíthatóak a “Fiókom” menüpont alatt.

2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak

Amennyiben már korábban regisztrálta magát a Megrendelő, akkor a “Fiókom” oldalon a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás utáni belépéssel lehet a megrendelést végigvini és elküldeni. A rendelési folyamatról segítséget nyújt az eligazodásban az “Útmutató rendeléshez”, és a Gyakran Ismételt Kérdések  (GYIK) menügombokon keresztül elérhető információ.

3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása

A webáruházban a “Tortarendelés” oldalon érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek elküldött és emailben visszaigazolt megrendelése képezi a Megrendelő, és a megrendelést teljesítő – Ebatta Cukrászda üzemeltető – vállalkozás közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai magyar forint fizetőeszközben vannak kifejezve, tartalmazzák az általános forgalmi adót, és nem tartalmazzák a csomagolást. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. Az egyes ételek árai szállítási területenként eltérőek lehetnek, a konkrét árak mindig a megadott szállítási címre vonatkoznak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.

4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése

A belépést követően, a kosár tartalmának kívánt összeállítása után, szükséges a fizetési mód kiválasztása. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére csak a bankkártya lehetőség adott, melyet ki kell választania a Megrendelőnek. A torták elkészítését csak a beérkezett összeg után kezdjük el, így kiszállítás során nem lehet fizetni. A webáruházban lehetőség van elektronikus úton bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA),  vagy e-pénztárcával (Barion) történő fizetési tranzakcióra.

Fizetés bankkártyával – Barionon keresztül

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.A bankkártyával, vagy az e-pénztárcával történő fizetésre vonatkozó tájékoztató itt érhető el: http://www.barion.com/hu

5. Megrendelés visszaigazolása

Százhalom Szociális Szövetkezet a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja, ez automata folyamatunk része. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a Százhalom Szociális Szövetkezet, és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a rendelést fogadó Ebatta Cukrászda telefonszámán érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása

A megrendelt termék átvehető személyesen az Ebatta Cukrászdában de választható kiszállítás is, ilyenkor a rendelésben leadott tételek futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre.

A kiszállítás a vevővel való előre egyeztetett időpontban történik.  Időpontra kért előrendelés esetén a pontos időre történő kiszállítás nem garantált, előfordulhat, hogy a kért időponthoz képest csak +/- 25 perces idővel kerül teljesítésre a kiszállítás.

7. A megrendelt termék/termékek lemondása

Lemondásra kizárólag a rendelés feladásától számított 72 órával a teljesítés előtt van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit személyesen tehet meg az Ebatta Cukrászda telefonszámán, a rendeléseket fogadó diszpécsernél élőhangos telefonbeszélgetésben.

8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök

A “Kosár” tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.

9. Problémák, reklamáció, panaszkezelés

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni: e-mail: ebatta@e-batta.hu , vagy telefonon keresztüli élőhangos beszélgetésben az étterem telefonszámát felhívva.
Tekintve, hogy a Százhalom Szociális Szövetkezet által közvetített megrendelés alapján, a Megrendelő rendelését az adott szállítási területre szállító Ebatta Kultúr Kocsma és Pizza kuckó és Ebatta Kávéház üzemeltető vállalkozás és a Megrendelő közt jön létre a szerződés, ezért a megrendelt ételkészítési és szállítási szolgáltatást Megrendelő részére az adott szállítási területre szállító Ebatta Kultúr Kocsma és Pizza kuckó és Ebatta Kávéház üzemeltető vállalkozás nyújtja, így e szolgáltatással kapcsolatos bárminemű reklamáció és panaszkezelés is ezen üzemeltető cég kizárólagos kötelezettsége. Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.
Az Ebatta Kultúr Kocsma és Pizza kuckó és Ebatta Kávéház szolgáltatásaival kapcsolatos fogyasztói panasz esetén a fogyasztók a lakóhelyük szerinti járási hivatalokhoz fordulhatnak fogyasztóvédelmi bejelentéseikkel, amelyek listája a következő elérhetőségen van nyilvántartva: http://jarasinfo.gov.hu/

Barion Pixelre vonatkozó
kiegészítő általános szerződési feltételek

A Barion Payment Zrt. mint elektronikuspénz-kibocsátó intézménynek a Barion szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: Barion Általános Szerződési Feltételek vagy Barion ÁSZF) a Barion Pixel tekintetében jelen Kiegészítő Általános Szerződési Feltételekben
foglalt eltérésekkel alkalmazandóak. Az erre vonatkozó ÁSZF innen tölthető le.

 

Kelt: Százhalombatta, 2021. 10.30.